Dişimize göre

Dişimize göre
Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Konyaspor, esas sınavlarına başlıyor. Batman Petrolspor’u eleyerek son 16 turuna yükselen yeşil-beyazlılar, burada Karadeniz temsilcisi Trabzonspor ile eşleşti

Ziraat Türkiye Kupası’nın son şampiyonu Atiker Konyaspor’un, son 16 turundaki rakibi belli oldu. Dün Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstanbul Riva’da bulunan Milli Takımlar Tesisleri’nde yapılan kura çekiminde yeşil-beyazlılar Karadeniz temsilcisi Trabzonspor ile eşleşti.

‘DOSTLUĞU PEKİŞTİRMEK İSTİYORUZ’

Konyaspor Başkan Yardımcısı Celalettin Çakıcı, Trabzonspor eşleşmesiyle ilgili olarak, “Sezonun ikinci devresindeki ilk hafta maçımız Trabzonspor ile. Yani Trabzon ile peş peşe 3 maça çıkacağız. Dostluğun kazanacağı keyifli maçlar olur diye düşünüyoruz. Bu turu da geçmek istiyoruz” dedi.

MAÇLAR 26, 27, 28 ARALIK’TA

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan son 16 turu ilk müsabakaları 26, 27 ve 28 Aralık, rövanşları ise 16, 17 ve 18 Ocak 2018 tarihlerinde yapılacak.

TRABZON MAÇLARI PEŞ PEŞE

Süper Lig’de ilk devrenin tamamlanmasının ardından Türkiye Kupası maçına çıkacak Konyaspor, burada Trabzonspor ile son 16 turundaki maça çıkacak. Yeşil-beyazlılar hemen akabinde ise ligde tekrar Trabzon ekibi ile karşılaşacak.

BATMAN’I ELEDİ

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’na 5. turdan başlayan ve 3. Lig ekiplerinden Batman Petrolspor’u saf dışına iten Konyaspor, son 16 turunda Trabzonspor ile karşılaşacak. Bu sezon da kupayı müzesine götürerek Avrupa kapısını aralamak isteyen Anadolu kartalı, taraftarının da desteğiyle bunu başaracağına inanıyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.