Dişlerinin çekilmesinin ardından fenalaşarak ölen polis

Dişlerinin çekilmesinin ardından fenalaşarak ölen polis
Kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren polis memuru Ağca için görev yaptığı İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi

Dişlerinin çekilmesinin ardından fenalaşarak kaldırıldığı hastanede 17 günlük yaşam mücadelesini kaybeden polis memuru Yalçın Ağca için görev yaptığı Samsun Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan 44 yaşındaki Ağca'nın naaşı, cenaze nakil aracıyla İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Törende saygı duruşunda bulunulmasının ardından Cinayet ve Gasp Büro Amirliğinde görev yapan Ağca için dua okundu.

Törene Vali İbrahim Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Yaşin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur Sürmeli, merhum polisin yakınları, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.

Vali Şahin, Ağca'nın babası Hüseyin, annesi Gülişan, eşi İlknur, çocukları Buse ve Ahmet Alperen Ağca'ya başsağlığı diledi.

Törenin ardından Ağca'nın cenazesi, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.Diş tedavisi için 1 Nisan'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hastanesine giden Ağca, 5 dişinin çekilmesinin ardından fenalaşmış, müdahale sonrasında evine gönderilmiş, yeniden rahatsızlanınca Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde 17 gündür tedavi gören Ağca, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Dişlerinin çekilmesinin ardından fenalaşarak ölen polis

Dişlerinin çekilmesinin ardından fenalaşarak ölen polis

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.