Diyarbakır'da silah ve el yapımı patlayıcı bulundu

Diyarbakır'da silah ve el yapımı patlayıcı bulundu
Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde, silah ve el yapımı patlayıcı ele geçirildi.Valilikten yapılan açıklamada, Sarıcak Jandarma Karakol...

Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde, silah ve el yapımı patlayıcı ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Sarıcak Jandarma Karakol Komutanlığınca 2007'de işlenen kasten öldürme olayıyla ilgili firari zanlıların yakalanması ve suç aletlerinin ele geçirilmesi amacıyla Meşeler Mahallesi'nde arama faaliyeti icra edildiği belirtildi.

Zanlılara ait evdeki aramalarda, Kalaşnikof piyade tüfeği ve dürbünü, 2 şarjör, 63 fişek, 52 boş kovan ile hücum yeleği ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ayrıca Kayapınar ilçesi Pirinçlik Mahallesi'nde jandarma ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında bir zanlıya ait evdeki aramada, el yapımı patlayıcı olduğu değerlendirilen 6 madde ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Cumhuriyet başsavcılığının talimatıyla ele geçirilen silah ve mühimmatlara el konuldu."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.