Diyarbakır'daki terör saldırısı

Diyarbakır'daki terör saldırısı
Fenerbahçe Kulübü, terör olayların bitmesini dileyerek şehitler için başsağlığı diledi

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü, Diyarbakır-Bingöl kara yolunda PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, gelen şehit haberlerinden büyük üzüntü duyulduğu belirtilerek, şöyle denildi:

"Günler geçmekte fakat ne yazık ki aldığımız şehit haberlerine, tıpkı dünkü acının üzerine bugün de Diyarbakır'dan büyük bir üzüntüyle haberini aldığımız kahraman şehitlerimiz gibi, her gün bir yenisi daha eklenmektedir. Her biri birbirinden değerli olan vatan evlatlarımızın akan kanlarının durması, ateşin düştüğü ocakların tarifsiz acılarının dinmesi, şehit analarımızın yüreklerinin yanmaması, çocuklarımızın öksüz kalmaması için artık bu terör olaylarının son bulmasını istiyoruz. Hayatlarını kutsal vatan toprağımız için yitiren tüm kahraman şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyoruz ve bu acıların bir an önce son bulmasını istiyoruz."





Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.