"Doğa ve Çevre Gönüllüğü Eğitimi"

"Doğa ve Çevre Gönüllüğü Eğitimi"
Hülya Koçyiğit ve Ediz Hun, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği "Doğa ve Çevre Gönüllüğü Eğitimi Programı" kapsamında düzenlenen söyleşide gençlerle buluştu

MUĞLA (AA) - Yeşilçam'ın ünlü isimleri Hülya Koçyiğit ve Edin Hun, Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Doğa ve Çevre Gönüllüğü Eğitimi Programı" kapsamında Muğla'da düzenlenen "Doğa ve çevre sevgisi" konulu söyleşiye katıldı.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda üniversite öğrencileri ve akademisyenlere hitap eden Koçyiğit, çevreyi ve doğayı anlamak için önce bakmak ve görmek arasındaki farkı hissetmek gerektiğini söyledi.
Program ile gençlerin çevre bilincinin oluşmasına katkı sağlandığına işaret eden Koçyiğit, "Bakanlığın başlattığı proje ile gençlerimiz bilinçli bir şekilde doğa ve çevre eğitimi görüyorlar. Bu beni çok etkiledi. Bu programa katılan gençlerin hepsine çok teşekkür ediyorum. Çünkü onların hepsi birer çevre gönüllüsü. Ancak gönüllülükle sevgiyle saygıyla çevreye yaklaşılabilir" dedi.
Ediz Hun ise bütün canlıların eşit yaşama hakkı bulunduğunu kaydetti.
Program sonunda MUSKÜ Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, sanatçılara çiçek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz da hediye verdi.
Program sonunda Ediz Hun, "Yaşat ki yaşasın" adlı kitabını imzaladı
Şöyleşiyi, Muğla Valisi Amir Çiçek, Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürü Hakan Dulkadiroğlu da izledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.