Doğa yürüyüşünde kaybolmuştu: İl Müdür yardımcısından acı haber

Doğa yürüyüşünde kaybolmuştu: İl Müdür yardımcısından acı haber
Çanakkale'de doğa yürüyüşü sırasında kaybolan ve 27 saat sonra ölü olarak bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Adil Bartu'nun (61) naaşı, Ayvacık Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde doğa yürüyüşü sırasında kaybolan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Adil Bartu'nun cansız bedenine 27 saat sonra ulaşıldı ve cenazesi Ayvacık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İHA'nın haberine göre; Çanakkale'de doğa yürüyüşünde kaybolan ve 27 saat sonra cansız bedenine ulaşılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Adil Bartu'nun (61) cenazesi Ayvacık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

iha-20250527aw463562-1-t.jpg

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Adil Bartu, dün saat 16.00 sıralarında Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesi Adatepebaşı köyündeki Gürleyik Şelalesi yakınlarında 17 kişilik grup ile doğa yürüyüşü yaptığı sırada kayboldu. Bölgede arama çalışması başlatıldı. Çanakkale İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü koordinesinde AKUT, UMKE, jandarma ekipleri tarafından 120 kişilik ekiple arama çalışmaları sırasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Adil Bartu, 27 saat sonra Gürlek Şelalesi yakınlarında ölü bulundu.

aw463498-01.jpg

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Adil Bartu'nun cansız bedenini bölgeden çıkarmak için ekipler tarafından çalışma gerçekleştirildi. Bartu'nun cansız bedeni ekiler tarafından önce yaya olarak taşındı. Ardından yolun bir kısmında traktör kasasına alınan Bartu'nun cansız bedeni Adatepebaşı köyüne getirildi. Bartu'nun cansız bedeni burada bekleyen ambulansa alınarak, Ayvacık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.