Doğalgaz faturalarında sevindiren haber

Doğalgaz faturalarında sevindiren haber
Faturalar cepleri yakarken sevindirici haber doğalgazdan geldi. Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi aralık ayında doğalgaz satış tarifeleri üzerinde bir değişiklik yapılmayacağını paylaştı.

Soğuk havanın bastırması ile evde kombi ayar hesapları da başladı. Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi vatandaşı sevindirecek bir duyuru yaptı.

Şirket tarafından Aralık ayında doğalgaz fiyatları değiştirilmeyerek enerji maliyetlerini bir istikrar kararı alındı. Artık satış tarifeleri sabit olacak.

1000 metreküp doğalgaz 4080 TL olacak

Paradurumu'nda yer alan habere göre; Boru hatları ile petrol taşıma anonim Şirketi mesken abonelerine özel olarak belirlediği sabit fiyat 1000 metreküp doğalgaz adına 4080 TL olarak belirlendi. Bu karar ile birlikte ev sahipleri enerji maliyetleri adına rahat bir nefes alacak.

Sanayi abonelerini özel olarak ise birinci kademede 1000 metreküp doğalgaz için 8549 TL, ikinci kademe adına da 11.374 TL olarak yeni bir tarife belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.