Doğu Demirkol Hayranlarıyla Bir Araya Geldi

Doğu Demirkol Hayranlarıyla Bir Araya Geldi
Komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol, BKM organizasyonu kapsamında sahne aldı

İSTANBUL (AA) - Komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol, "DenizBank Açıkhava Konserleri" kapsamında hayranlarıyla bir araya geldi.

BKM organizasyonuyla Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleşen Demirkol'un tek kişilik stand up gösterisine, sevenleri yoğun ilgi gösterdi.

Genç komedyen uzun süredir gösterilerini kapalı gişe oynadığı için çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Harbiye benim için gerçekten önemliydi. Bütün sene kapalı gişeydi gösterilerimiz tabii insanın üzerinde bir baskı oluyor. Bugün de kapalı gişeye yakın bir kalabalık oluşmuş. Bu yüzden hepinize çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Demirkol, performansında kendi yaşamından güldürü niteliği taşıyan anılarından bahsetti.

Gösterinin ikinci yarısında aile yaşantısından anekdotlar da paylaşan Demirkol, aile fertlerinin birbirinden tamamen farklı dünya görüşlerine sahip olmalarından hareketle yaşadıkları ilginç ve eğlenceli deneyimleri aktardı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.