“Doğum Gününde Dönen Adama” ceza yağdı

“Doğum Gününde Dönen Adama” ceza yağdı
Drift yaparak trafik güvenliğini ve vatandaşların canını hiçe sayan magandalara ceza yağmaya devam ediyor.

Drift yaparak trafik güvenliğini ve vatandaşların canını hiçe sayan magandalara ceza yağmaya devam ediyor. Konya’da caddenin ortasında drift yaparak trafik güvenliğini tehlikeye atan bir şahsın o anları arkadaşı tarafından videoya kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Konya Emniyet Müdürlüğü’nün kurumsal sosyal medya hesaplarına videonun ihbar edilmesi üzerine trafik ekipleri harekete geçti.

Selçuklu'da Horozluhan Mahallesi Büyükşahin Caddesi’nde bir şahıs cadde ortasında defalarca drift yaptı. Daha sonra "Reis Yapıyor Sporunu" ve "Doğum gününde dönen adam" başlığıyla magandanın videosu arkadaşı tarafından sosyal medyada paylaşılınca şahsın doğum gününü böyle kutladığı anlaşıldı.

Konya Emniyet Müdürlüğü’nün kurumsal sosyal medya hesabına videonun şikâyet edilmesi üzerine konu trafik ekiplerine bildirildi. Görüntüleri izleyen ekipler kısa süre içerisinde araç sürücüsüne ulaştı.

BAŞKASININ ARABASIYLA DRİFT YAPMIŞ

Trafik ekipleri tespit ettikleri A.D. isimli araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu gereğince ehliyetsiz araç kullanmak ve drift yapmaktan 12 bin 799 TL idari para cezası uyguladı.

Aracın A.D. isimli şahsa ait olmadığının anlaşılması üzerine araç sahibine de ulaşıldı. Araç sahibine sürücü belgesiz şahsa araç kullandırmaktan 3 bin 674 TL ceza uygulayarak toplam 16 bin 473 TL idari para cezası uygulandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.