Doktorlar ve hemşireler cep telefonu ışığıyla ameliyat yapıyor

Doktorlar ve hemşireler cep telefonu ışığıyla ameliyat yapıyor
Gazze Şeridi'ndeki Han Yunus kentindeki Nasır Hastanesi, İsrail kuşatması nedeniyle elektriksiz kalınca doktorlar yaralıları cep telefonu ışığıyla tedavi etti.

Gazze Şeridi'ndeki Han Yunus kentindeki Nasır Hastanesi, İsrail kuşatması sebebiyle elektriksiz kalınca doktorlar yaralıları cep telefonu ışığıyla tedavi etti.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları sürerken, İsrail güçleri güneydeki Han Yunus şehrini kuşattı. Nasır Hastanesi, İsrail kuşatması sebebiyle elektriksiz kalırken, doktorlar yaralıları cep telefonu ışığıyla tedavi etti.

Hastanede görevli bir doktor, karanlık olan hastanede yaralı hastaya cep telefonu ışığıyla entübasyon uygulandığı anları paylaşarak, "Bugün, acil servisin yoğun bakım ünitesinde, elektriksiz, aletsiz ve anestezisiz, sadece el fenerleri ve Allah'ın yardımıyla bu hastayı hayata döndürmeye çalışıyordum" dedi.

Han Yunus'taki Nasır ve El-Amel hastaneleri İsrail güçleri tarafından tamamen kuşatılırken, hastanelerin etrafları çok kez saldırıya uğradı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.