ABD Başkanı Biden kilitlendi, olay oldu!

ABD Başkanı Biden kilitlendi, olay oldu!
ABD Başkanı Joe Biden canlı yayında ellerini yumruk yaparak 15 saniye boyunca dondu kaldı. Biden'in bu hareketleri dünyada gündem oldu.

ABD Başkanı Joe Biden gündeme sık sık ilerleyen yaşı ve kameralar önünde sergilediği ilginç hareketler ve yaşadığı kazalarla geliyor.

Son olarak CNN canlı yayınında donup kaldığı görüntülerle konuşulan Biden'ın bu hareketi ne amaçla yaptığı henüz anlaşılamadı.

Sunucu Anderson Cooper, ABD’deki enflasyon hızı hakkında bir soru sorduğu sırada Biden yumruk yaptığı ellerini önüne getirdi ve yaklaşık 15 saniye öylece kalakaldı.

joebiden.jpg

Videoda sunucunun Biden’a soru sorarken ABD Başkanı’nın iki elini yumruk yaparak öne doğru getirdiği ve ellerini sürekli olarak sıkıp bıraktığı görülüyor.

BİDEN NE YAPIYOR?

800 bine yakın takipçisi olan ‘@Cernovich’ kullanıcı adlı ABD’li bir Twitter kullanıcısı Biden’ın canlı yayındaki videosunu hesabından paylaşıp "What is Biden doing?" (Biden ne yapıyor?) sorusunu sordu.

untitled-1.jpg

fcrjsltxoam6-ci.jpg

ALAY KONUSU OLDU

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda soruya yanıt arayan kullanıcılardan bazıları Biden'in eline araba direksiyonu, bazıları da dondurma tutuşturdu.

Halloween Guy Don Diesel isimli bir kullanıcı, "Benim çocuğum da tuvalete gitmek istediğinde böyle yapıyor" ifadelerini kullandı. Ressam Herbert Brandl, Biden’ın ‘yeniden yüklendiğini’ dile getirdi.

fcrnbfkxiaip0cp.jpg

SAĞLIK SORUNLARI MI VAR?

Geçtiğimiz haftalarda Atlanta’ya gitmek için uçağa binerken 3 kere tökezleyip düşen Biden, dünya gündeminde günlerce konuşulmuştu. Ciddi sağlık sorunları olduğu yönünde iddialar ortaya atılan Biden'in CNN'deki bu hareketleri tartışmaları yeniden alevlendirirken farklı bir boyut da kattı.

biden.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.