DÖNÜM MAÇI

DÖNÜM MAÇI
Haftalardır kötü gidişe dur diyemeyen yeşil-beyazlılar, Kasımpaşa maçını kaybederse, kalan haftalarda düşmenin en büyük adayı takımlardan birisi haline gelecek

Süper Lig’de haftayı Kayserispor beraberliği ile kapatan Konyaspor bu hafta Kasımpaşa ile dönüm maçına çıkacak. Haftalardır kötü gidişe dur diyemeyen yeşil-beyazlılar için Kasımpaşa maçı mutlak kazanılması gereken bir maç olacak.

YENİLİRSE DÜŞME HATTINI GÖRECEK

Süper Lig’de haftalardır aldığı kötü sonuçlara karşın rakiplerinin aldığı sonuçlara bağlı olarak düşme hattını görmeyen yeşil-beyazlılar Kasımpaşa’ya yenilirse bitime 11 hafta kala bu sezon ilk kez düşme hattına gerileyecek.

KASIMPAŞA, 7 MAÇ SONRA KAZANDI

Evinde Denizlispor’u 2-0 yenen Kasımpaşa, 7 hafta sonra 3 puanla tanıştı. Mavi-beyazlılar Konya’ya moralli ve arzulu gelecek. Ligin ilk devresinde İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Konyaspor 4-1 kazanmıştı. Yeşil-beyazlılar için bu sonuç şu ana kadarki en farklı galibiyet oldu.

SELİM AY: DÖNÜM MAÇI OLACAK

Konyaspor takım kaptanlarından Selim A, Kasımpaşa maçının kendileri için dönüm maçı olacağını söyledi. Selim, “Taraftarlarımız böyle savaşıp böyle mücadele ettiğimiz sürece bizi desteklemeye devam etsinler. Kritik bir dönemden geçiyoruz. İçeride Kasımpaşa ile çok önemli bir maçımız var. İnşallah o maç dönüm maçımız olacak” dedi.

SÜPER LİG’DE 9 TAKIM DÜŞMEME MÜCADELESİNDE

Süper Lig’de Ligde şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken alt sıralarda da 9 ekip kümede kalma mücadelesi veriyor. Son haftalarda aldığı iyi sonuçlarla düşme hattından uzaklaşan 27 puanla 10. sırada bulunan Gençlerbirliği ile düşme hattının en üst basamağı olan 16. MKE Ankaragücü arasında 7 puan fark bulunuyor. Ligde 11. sıradaki Fraport TAV Antalyaspor'un 25, birer maçı eksik 12. BtcTurk Yeni Malatyaspor ve 14. Çaykur Rizespor'un yanı sıra 13. Yukatel Denizlispor'un 24'er puanı bulunuyor. 21 puanlı İttifak Holding Konyaspor 15, 20 puanlı MKE Ankaragücü 16, 19 puanlı Kasımpaşa 17, 16 puanlı Hes Kablo Kayserispor ise 18. sırada yer alıyor. 

donum-maci-(1).png

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Süper Lig 24. hafta maçında 29 Şubat Cumartesi günü Kasımpaşa’yı konuk edecek İH Konyaspor, bir günlük aranın ardından yaptığı antrenmanla başladığı hazırlıklarını dün de sürdürdü. Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve yardımcı antrenörlerimiz yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenmana tedavisine devam edilen Faruku Miya katılmazken, Marin Anicic takımdan ayrı çalıştı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman 7’ye 3 topla oyun ile devam etti. Antrenman dönüşümlü olarak iki grupta yapılan taktik çalışma ve şut çalışması ile sona erdi. Yeşil-beyazlılar bugün basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.