Dört dörtlük başarı

Dört dörtlük başarı
Türk basketbolunda altyapı erkek milli takımları bu sezon elde ettikleri önemli başarılarla büyük umut verdi.

 

dort-dortluk-basari-(3).jpg

Türk basketbolunda altyapı erkek milli takımları bu sezon elde ettikleri önemli başarılarla büyük umut verdi. Altyapı milli takımları, bu sezon katıldıkları Avrupa ve dünya şampiyonalarında tüm kategorilerde madalya kazandı. Altyapılarda 19 Yaş Altı Milli Takımı Dünya Şampiyonası'nda, Ümit Milli Takım ve Yıldız Milli Takım da Avrupa Şampiyonası'nda bronz madalya kazanırken, Genç Milli Takım ise Avrupa Şampiyonası'nda gümüş madalyanın sahibi oldu. Öte yandan Türkiye Yıldız Erkekler Milli Basketbol Takımı İstanbul'a gelişinde çiçeklerle karşılandı.

“GURURLUYUZ”

Türkiye Basketbol Federasyonu Sportif Direktörü Barbaros Akkaş, altyapı milli takımlarının bu yıl çok büyük başarılara imza attığını söyledi. Akkaş yaptığı açıklamada, altyapı takımlarının elde ettiği bu başarılardan gurur duyduklarını belirterek, “Bu yıl katıldığımız 4 organizasyondan da madalya çıkarttık. Bunu Avrupa'da gerçekleştiren tek ülke olmanın mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Bu süreçte bize destek veren başkanımız Harun Erdenay ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Bu başarılar uzun süreli bir çalışma ve planlamanın eseri. Bu konuda FIBA Avrupa Başkanı Sayın Turgay Demirel'e de çok şey borçluyuz” diye konuştu. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.