DOSD Meram'a Antalya ziyareti: Hayran kaldılar

DOSD Meram'a Antalya ziyareti: Hayran kaldılar
DOSD Meram, Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Derneği üyeleri ve ailelerini misafir etti.

Down Sendromlu Bireyler Yaşam Destek Merkezi (DOSD Meram), Hazreti Mevlana’nın 750. Vuslat Yıl Dönümü etkinliklerine katılmak üzere Konya’ya gelen Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Derneği üyelerini ağırladı. Down sendromlu ve engelli özel bireyler ile aileleri ziyaret ettikleri DOSD Meram’a ve 80 Binde Devr-i Alem Parkı’na hayran kaldılar.

3-12.jpg

BAŞKAN KAVUŞ: DOWN SENDROMLU BİREYLERİMİZ VE DİĞER ENGELLİLERİMİZ İÇİN EN GÜZEL HİZMETLERİ KAZANDIRIYORUZ

Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Derneği Başkanı Gülcan Ay başkanlığındaki dernek üyeleri, Vuslat etkinlikleri öncesinde Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile buluştu. Başkan Kavuş ve Dernek Başkanı Gülcan Ay, her iki şehirde down sendromlular ve diğer engelli bireylerle ilgili yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Projeler hakkında istişarelerin yapıldığı buluşmada Gülcan Ay, kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Kavuş’a teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Kavuş da “Antalya’dan dostlarımızla buluşmuş olmaktan ve onları Meram’ımızda ağırlamış olmaktan büyük mutluluk duydum. Türkiye’nin pek çok yerinde DOSD Meram benzeri eğitim veren merkezlerimiz var. Biz, özel bireylerimiz için bir taraftan hizmetlerimize devam ederken bu hizmetleri geliştirmek adına bu merkezlerle de sürekli iletişim halinde olmaya gayret gösteriyoruz. Bu derneklerle karşılıklı istişareler ve ziyaretlerle gelişmeleri, yenilikleri sürekli takip ediyor, Meram’a down sendromlu bireylerimiz ve diğer engellilerimiz için en güzel hizmetleri kazandırıyoruz” diye konuştu.

2-8.jpg

DİNOZOR MAKETLERİ VE TÜRK-İSLAM ESERLERİ MİNYATÜRLERİNİ ÇOK SEVDİLER

Özel bireyler ve aileleri bu buluşmanın ardından Meram Belediyesi 80 Binde Devr-i Alem Parkı’na geçtiler. Burada masal kahramanları ile tanışan çocuklar ve gençler dinozor maketleri ve Türk-İslam eserleri minyatürlerini görmekten büyük mutluluk duydular. Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Derneği üyeleri ve aileleri, bu ziyaretlerin ardından Hazreti Mevlana’nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Etkinlikleri’ne katılarak sema gösterilerini izlediler.

4-9.jpg

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.