Douglas resmen Konyaspor'lu

Douglas resmen Konyaspor'lu
Bir kaç gündür transferinin netleştirilmesi beklenen İskoç sol bek Barry Douglas, 3,5 yıllık anlaşmayla Konyaspor'lu oldu.

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Torku Konyaspor, anlaşma sağladığı ve Konya'ya getirdiği İskoç defans oyuncusu 26 yaşındaki Barry Douglas ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Büyükşehir Arena Stadyumu içerisinde yer alan ofiste gerçekleşen imza töreninde konuşan Futbol Şubesinden Sorumlu As Başkan Ömer Korkmaz, takip ettikleri ve kadroda görmek istedikleri Barry Douglas ile 2,5 +1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek, "Konyaspor'umuza faydalı olacak bir oyuncuyu kadromuza kattık. Kendisine bundan sonra takımımızla yapacağı mücadelede başarılar diliyoruz. İnşallah eski takımındaki performansını burada da sürdürür hem takımımız hem de kendisi başarılı olur" dedi.

İmza töreninde konuşan yeni transfer Barry Douglas ise "Farklı bir ülkede yeni bir heyecan için buradayım. Umarım başarılara katkı sağlarım" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Barry Douglas, Torku Konyaspor ile 2,5 + 1 yıllık sözleşme imzaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.