Dr. Seyit Karaca, karış karış dolaşıyor

Dr. Seyit Karaca, karış karış dolaşıyor
Konya AK Parti Temayül yoklamasında 9. sırada çıkan Dr. Seyit Karaca, Konya’nın değerli halkı ve yöneticileriyle olan görüşmelerini sürdürüyor.

Konya Ak Parti Temayül yoklamasında 9. sırada çıkan Dr. Seyit Karaca, Konya’nın değerli halkı ve yöneticileriyle olan görüşmelerini sürdürüyor.

Konya’nın ‘ünlü hekimi’ ve yönetici  Dr. Seyit Karaca milletvekili aday adaylık süreciyle ilgili sürdürdüğü tanıtım faaliyetlerine ve ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti’den Konya Milletvekili aday adaylığını açıklamasının ardından hızlı bir şekilde temayül öncesi tüm AK Parti il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Dr. Karaca, yaklaşık 2800 km. Yol katettiği bu turun arkasından, temayül yoklamasında yaklaşık 200 aday arasından 9.  sırada çıktı. Bu başarının ardından Konya’daki önemli kamu kuruluşlarının, odaların, sivil toplum örgütlerinin, derneklerin ve yerel basının temsilcilerini ziyaret eden Dr. Karaca, tanıtım turunu hızlı bir şekilde sürdürüyor. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.