Dua edip maça çıkarım

Dua edip maça çıkarım
Trabzonspor'un yeni transferi Mehmet Ekici, Trabzon Dergisi'ne konuştu.

Almanya'nın Münih kentinde doğan ve aslen Yozgatlı olan Mehmet Ekici, Trabzon Dergisi'nin ekim sayısında yayımlanan röportajında, önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Mehmet Ekici'nin açıklamaları:

DUA EDİP MAÇA ÇIKARIM

Mehmet Ekici, "maçlara çıkmadan önce bir uğurun var mı?" sorusuna, "Duamı okuyorum. Dizliklerimi ve ayakkabılarımı önce sağ ayağa giyerim. Sonra da dua edip maça çıkarım"yanıtını verdi. 

İlk kez Almanya dışına çıktığı hatırlatılarak Almanya'dan Türkiye'ye gelirken herhangi bir çekincesi olup olmadığı sorulan Ekici, "Yaşam tarzı farklı. Anlayış farklı futbol anlamında. Kolay değil. Aslen Yozgatlıyız ama Almanya'da doğdum ve büyüdüm. Bizim insanımız içten ve duygusal. Beni burada sıcak karşıladılar. Hem takım arkadaşlarım, hem teknik heyet, hem de taraftarlar beni hemen kabul ettiler aralarına. Bu konuda zaten sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyordum. Yanılmamışım" şeklinde konuştu. 

Ekici, daha önce ilk kez milli takımın Güney Kore ile oynadığı maç için Trabzon'a geldiğini anlatarak, söz konusu dönemde kenti gezemediğini söyledi. 

Trabzonspor'a transferinin üzerinden çok zaman geçmediğini dile getiren Ekici, Trabzon'un sakin bir kent olduğunu ve futbolcunun rahat edebileceği bir ortamın bulunduğunu ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.