Düden Şelalesi'nde renk cümbüşü

Dünyanın önemli doğal güzellikleri arasında yer alan ve her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği Düden Şelalesi, sonbaharda da ziyaretçilerine doyumsuz bir manzara sunuyor.

 Dünyanın önemli doğal güzellikleri arasında yer alan ve her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği Düden Şelalesi, sonbaharda da ziyaretçilerine doyumsuz bir manzara sunuyor.

Antalya kent merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan ve kaynağını Kepez Hidroelektrik Santrali'nden alan şelaleye, Türkiye'nin farklı illerinden gelen misafirlerin yanı sıra yabancı turistler de ilgi gösteriyor.

Günün stresinden kurtulmak, piknik yapmak, doğada güzel zaman geçirmek isteyenlerin ilk tercih ettiği yerler arasındaki Düden Şelalesi'nde ziyaretçiler, güzelliğiyle görsel şölen sunan alanda yürüyüş yapıyor, fotoğraf çektiriyor. 

Sonbaharda renk cümbüşünün yaşandığı Düden Şelalesi, film ve dizi çekimlerinin de adresi haline geldi. Türk yapımcıların yanı sıra Pakistan başta olmak üzere farklı ülkelerden film çekimi için gelen ekipler, şelale manzarasında çekim yapıyor. Bazı katalog çekimlerinin de yapıldığı DüdenŞelalesi, ziyaretçilerini her mevsim ayrı güzelliğiyle büyülüyor.

Mağarası, şelalesi ve görsel güzelliğiyle cazibe merkezleri arasında yer alan DüdenŞelalesi'ni Rusya, Ukrayna, İran, Kuzey Irak, Çin, Azerbaycan, Japonya, Kırgızistan başta olmak üzere çok sayıda ülkeden turistler ziyaret ediyor.

Gelin ve damatların en güzel anılarını ölümsüzleştirmek için gittiği şelale, adeta doğal fotoğraf stüdyosuna dönüştü.

 

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar