Düello zamanı!

Düello zamanı!
Konyaspor'un Süper Lig’in 8. haftasında Alanyaspor’u konuk edeceği maç Konyasporlu oyuncu Sokol Cikalleshi ile Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz için farklı bir anlam taşıyacak.

Konyaspor'un Süper Lig’in 8. haftasında Alanyaspor’u konuk edeceği maç Konyasporlu oyuncu Sokol Cikalleshi ile Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz için farklı bir anlam taşıyacak. Alanyaspor’la anlaşmadan önce en son Konyaspor’u çalıştıran Bülent Korkmaz, ligin başlamasına az bir zaman kala şok bir kararla istifa etmişti. Kongre öncesi defalarca “Hilmi Kulluk yoksa ben yokum” açıklaması yapan deneyimli teknik adam, Hilmi Kulluk’un yeniden başkanlığa seçilmesine rağmen “forvet” transferine tepki göstererek yeşil-beyazlı takımla yollarını ayırmış ve yerine İsmail Kartal getirilmişti.

AYRILIK NEDENİ “CİKALLESHİ” TRANSFERİ

Ligin başlamasına 1 hafta kala yaşanan olayda Konyaspor yönetimi Sokol Cikalleshi’yi transfer edince Bülent Korkmaz, bu duruma tepki göstererek transferin kendinden habersiz gerçekleştirildiğini iddia ederek apar topar Konya’dan ayrılmıştı. Korkmaz yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar yapılan transferlerimizde birlikte karar vererek, İbrahim Sehic, Musa Çağıran, Samuel Eduok ve Adil Demirbağ'ı aldık. Konyaspor’dan ayrılmamdaki en önemli sebep, geçen yıl en büyük sıkıntı yaşadığımız mevki olan forvette, transferin onayım ve bilgim dışında gerçekleşmesidir." değerlendirmesinde bulunmuştu.

KONYASPOR YÖNETİMİ KORKMAZ’I YALANLAMIŞTI

Konyaspor yönetimi ise yaptığı açıklamada Bülent Korkmaz’ın Cikalleshi transferinin izinsiz yapıldığı iddiasını yalanlamıştı. Ligin başlamasına1 hafta kala böyle bir ayrılma kararı alınmasının “etik” olmadığı belirtilen açıklamada, “Sayın hocamızın veda açıklamasında da ifade ettiği gibi İbrahim Sehic, Musa Çağıran, Samuel Eduok ve Adil Demirbağ transferleri teknik heyetimizle istişare ederek yapılmıştır. Sokol Cikalleshi transferinde de kendisine bilgilendirme yapılmıştır. Bu konudaki takdir ve değerlendirme kamuoyunundur.” ifadelerine yer verilmişti.

KİM KAZANACAK?

Bütün bu gelişmelerden sonra Konyaspor-Alanyaspor maçının sonucu iki takım açısından olduğu kadar bu iki isim açısından da farklı bir anlam taşıyacak. Gözler iki takımın üzerinde olduğu kadar yaşanan bu olayın sonrası ilk kez karşı karşıya gelecek Bülent Korkmaz ve Sokol Cikalleshi’nin üzerinde de olacak. Geçen sezonun ikinci yarısından itibaren attığı gollerle takıma büyük katkı sağlayan Sokol Cikalleshi ile, kendisi transfer edildi diye Konyaspor’u bırakan ve yeni takımı Alanyaspor’a da çok iyi başlangıç yaparak çıktığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alan Bülent Korkmaz’ın düellosundan kimin kazanarak çıkacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.