Düğün fotoğraflarının yeni adresi: Tazı Kanyonu

Düğün fotoğraflarının yeni adresi: Tazı Kanyonu
Hayatımızın dönüm noktalarından biri de düğün günümüzdür. Her şeyin eksiksiz olması için çaba gösteririz.

Düğünden sonra geriye anılarınızı tazeleyebileceğiniz mutlu kareler kalır. Bunun içinde dış çekim fotoğrafları ayrı bir önem taşır. Baktıkça o özel günün güzel detaylarını hatırlayacağınız fotoğrafların çekimi ve nerede çekildiği de hikâyenize farklılık katar. Hazal ve Emin Gürol çifti fotoğraf sanatçısı Mehmet Çetinkaya’yla birlikte bu özel günlerini ölümsüzleştirmek için Köprülü Kanyon Milli Parkı’nda bulunan Tazı Kanyonuna bir yolculuk gerçekleştirdiler. Fotoğraf sanatçısı Mehmet Çetinkaya, tazı kanyonunda çekim yaparak bir ilke imza attı.

dugun-foto-(2).jpeg

Film karelerini aratmayan çekimler için Hazal-Emin Gürol çifti ve Mehmet Çetinkaya zorlu bir yolculuğa çıktı. Doğal güzellikleriyle ünlü olan Tazı Kanyonunda doğa adeta ayaklarınızın altında. Yeşili, şelaleleri, kartalların ayaklarınızın altında uçtuğu bir yer olan Tazı Kanyonu masallarda geçen yerleri aratmıyor.  Fotoğraf sanatçısı Mehmet Çetinkaya 2018 sezonunda Tazı Kanyonu bölgesi için çok sayıda talep aldıklarını söyledi.

(Haber: Abdullah Leblebici)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.