Dünya Kadınlar Günü Golf Turnuvası

Dünya Kadınlar Günü Golf Turnuvası
Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen turnuvaya İstanbul, Ankara ve İzmir'den 44 sporcu eşleriyle katıldı


MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Dünya Kadınlar Günü Golf Turnuvası'na, 44 sporcu eşleriyle birlikte katıldı.
Bodrum Golf Kulübünde bu yıl dördüncüsü düzenlenen The Marmara Bodrum Geleneksel Dünya Kadınlar Günü Golf Turnuvası'na, İstanbul, Ankara ve İzmir'den 44 sporcu katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı turnuvada, kadınlar eşleriyle birlikte mücadele etti.
Bodrum Golf Kulübü Genel Müdürü Caner Tuna, gazetecilere yaptığı açıklamada, Dünya Kadınlar Günü Golf Turnuvası'nın artık geleneksel hale geldiğini söyledi.
Turnuvayı The Marmara Otel'in destekleriyle yaptıklarını ifade eden Tuna, "Ankara, İstanbul ve İzmir'den 40'ın üzerinde sporcu katıldı. Golfçüleri Bodrum'da ağırlamak bize onur verdi" dedi.
Kadına şiddetin oldukça arttığı bu dönemde, "kadına şiddete hayır" anlamında sporcuların eşleriyle birlikte turnuvaya davet edildiğini belirten Tuna, "Birer karanfille sahaya uğurladık. Bu bizim için gurur verici bir organizasyon. Bu tür organizasyonları sürdüreceğiz" diye konuştu.
Turnuvaya Ankara'dan katılan Rus asıllı Maria Amiklioğlu da bu tür organizasyonların çok önemli olduğuna işaret etti. İki yıldır golf oynadığını belirten Amiklioğlu, turnuvadan büyük keyif aldığını belirterek, organize eden yetkilileri kutladı.
Akşam saatlerine kadar devam eden turnuvanın ardından, dereceye giren sporculara ödüllerinin verileceği bildirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.