Dünya Madenciler Günü

Dünya Madenciler Günü
Maden Mühendisleri Odası Konya İl Temsilcisi Çiğdem: - "Ülkemizde Dünya Madenciler Günü'nü, son yıllarda yaşadığımız iş cinayetlerinden dolayı acılar içerisinde geçiriyoruz"

 Maden Mühendisleri Odası Konya İl Temsilcisi Harun Çiğdem, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle düzenlediği basın toplantısında, bu günü Ermenek'te yaşanan maden kazasından dolayı acı ve buruk içinde geçirdiklerini söyledi.

Çiğdem, İnşaat Mühendisleri Odası Toplantı Salonu'nda düzenlediği toplantıda, 4 Aralık'ın madencilerin onurlu mücadelelerinin destanlaştığı bir gün olduğunu aktardı.

Madenciler Günü'nün dünyanın birçok yerinde sevinç ve heyecanla kutlandığını ifade eden Çiğdem, "Ülkemizde Dünya Madenciler Günü'nü, son yıllarda yaşadığımız iş cinayetlerinden dolayı acılar içerisinde geçiriyoruz. Bu günün emeğin ve emekçinin değer kazandığı yarınlarda dayanışma ve coşku içinde kutlamak dileğiyle bütün madenci emekçileri saygıyla selamlıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.