Dünya Salon Okçuluk Şampiyonası'nın ardından

Dünya Salon Okçuluk Şampiyonası'nın ardından
Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Topaloğlu: "Türkiye, organizasyon düzenleme konusundaki kabiliyetini bir kez daha gösterdi"

ANKARA (AA) - Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, ülkenin Dünya Salon Okçuluk Şampiyonası sınavından başarıyla geçtiğini söyledi.

Topaloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin dünyanın en iyi okçularını ağırladığına dikkati çekti. Şampiyona için Ankara'ya gelen ülkelere teşekkür eden Topaloğlu, "Türkiye, organizasyon düzenleme konusundaki kabiliyetini bir kez daha gösterdi" dedi.

Topaloğlu, başkentin okçuluk branşında ilk kez Dünya Salon Şampiyonası'na ev sahipliği yaptığına işaret ederek, "Ankara böylesine bir dönemde Dünya Şampiyonası gibi bir organizasyonun üstesinden başarıyla geldi. Ankara'daki bu organizasyon bizim açımızdan bir şampiyonadan daha fazlasıydı. Türk misafirperverliğini en iyi şekilde gösterdik. Şampiyonaya katılan tüm ülkeler organizasyondan memnun ayrıldı" diye konuştu.

Türkiye'nin sportif anlamda da başarılı bir organizasyon geçirdiğini dile getiren Topaloğlu, "Makaralı Yay Genç Kız Milli Takımımız altın, Olimpik Yay Genç Erkek Milli Takımımız da gümüş madalya kazandı. Gençlerimizin bu başarısı Türk okçuluğunun geleceği açısında bizlere ümit verdi" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.