Zam tiryakileri vurdu: Sigaraya bir zam daha!

Zam tiryakileri vurdu: Sigaraya bir zam daha!
 Editör
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar'ın açıklamasına göre, Esse sigara grubuna zam yapıldı. Bu zamla birlikte, Esse'nin en düşük fiyatlı sigarası 57 liradan, en yüksek fiyatlı sigarası ise 67 liradan satılmaya başlandı.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sigara tiryakilerini üzecek bir haberle açıklama yaptı.

Esse sigara grubuna yapılan zam kararıyla ilgili olarak kamuoyunu duyuran Dündar, sigara fiyatlarındaki zam fiyatlarını açıkladı.

ESSE SİGARA GRUBUNA ZAM YAPILDI!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar'ın açıklamasına göre, sigara piyasasında yeni bir zamlı liste belirlendi.

Esse sigara grubuna yapılan zamla beraber, tiryakilerin favori markası olan Esse'nin en düşük fiyatlı sigarası 57 liradan, en yüksek fiyatlı sigarası ise 67 liradan satışa sunulmaya başlandı.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı'nın sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, Esse sigara grubunun güncel fiyat listesini paylaştı.

1715725597886.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.