Düştüğü gibi çıkacak!

Düştüğü gibi çıkacak!
Ampute Futbol 1. Lig’de mücadele eden Konya Engelliler Gücü, geride kalan sezon veda ettiği Süper Lig’e yeniden göz kırpıyor

Geride kalan sezon Ampute Futbol Süper Lig’e veda ederek 1. Lig’e düşen Konya Engelliler Gücü, düştüğü gibi geri çıkmanın hesaplarını yapıyor. Ligin ilk 3 haftasından galip ayrılan yeşil-beyazlılar, 9 puanla liderlik koltuğunda yer alıyor. Konya temsilcisi, bu performansından ödün vermemesi durumunda düştüğü gibi çıkacak.

DOLU-DİZGİN

Sezona Konya Bedensel Engelliler takımı ile oynadığı Konya derbisiyle başlayan ve rakibini 12-0 mağlup etmeyi başaran Konya Engelliler Gücü, ligin ikinci haftasında Kayseri temsilcisi Melikgazi Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek liderliğini sürdürmüştü. Ligin 3. haftasında Samsun Bedensel Engelliler takımına konuk olan yeşil-beyazlılar, bu maçta da 12-0 galip gelerek liderliğini tescilledi.

TARAFTAR DESTEĞİ İSTİYORLAR

Ligin 4. haftasında bu hafta sonu Trabzon Ortahisar takımını ağırlayacak Konya Engelliler Gücü, bu maçta taraftar desteğini ardına almak istiyor. Pazar günü Selçuklu Sentetik sahada oynanacak mücadele, saat 11.00’de başlayacak. Engelliler Gücü, bu maçta taraftar desteğini de ardına almak istiyor.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.