Düzce'de kayıp kişinin cesedinin bulunması

Düzce'de kayıp kişinin cesedinin bulunması
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı:- "Toplanan deliller ve Şereflioğlu'nun Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yapılan adli muayene ve klasik otopsi işlemlerinde kesin ölüm sebebi suda boğulma olarak tespit edilmiştir"

DÜZCE (AA) - Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından, dün sulama kanalındaki otomobilde cesedi bulunan Mehmet Orhan Şereflioğlu'nun kesin ölüm nedeninin boğulma olduğunun belirlendiği bildirildi.

Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, Konuralp Şehit Hüseyin Kıl Mahallesi'nde suya gömülü otomobilden çıkarılan 55 yaşındaki Şereflioğlu’nun cesedinin otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildiği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Düzce Belediyesi Kum Ocağı Şantiyesi'nin bitişiğinde kum yıkama işleminde kullanılan suyun temini için oluşturulan yaklaşık 2 metre derinliğindeki gölden çıkarılan araçta cesedi bulunan Mehmet Orhan Şereflioğlu’nun ölümüyle ilgili savcılık tarafından bölgede gerekli incelemeler ve gözlem yapılarak bulgu ve deliller toplanmıştır. Toplanan deliller ve Şereflioğlu’nun Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yapılan adli muayene ve klasik otopsi işlemlerinde kesin ölüm sebebi suda boğulma olarak tespit edilmiştir."

Açıklamada, olayın intihar mı, taksirle öldürme mi veya kasten öldürme mi olup olmadığı hususuyla ilgili soruşturmanın derinleştirildiği vurgulandı.

Dün, Konuralp Şehit Hüseyin Kıl Mahallesi'ndeki boş arazide zemin araştırması yapan Düzce Üniversitesi (DÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü'nde görevli kazı ekibi, sulama kanalında otomobil görmüş, 81 EP 369 plakalı araçta dalgıçlar tarafından yapılan aramada Mehmet Orhan Şereflioğlu'nun cesedi bulunmuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.