Düzce’nin turizmi görüşüldü

Düzce’nin turizmi görüşüldü
DÜZCE – Travel EXPO Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda, Düzce'nin turistik alanları için turizm profesyonelleriyle görüşme sağlandı.

DÜZCE (İHA) – Travel EXPO Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda, Düzce'nin turistik alanları için turizm profesyonelleriyle görüşme sağlandı.

Düzce Kültür ve Turizm Müdürü Sabahattin Parlak, bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen Travel EXPO Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katıldı. Parlak; turizm işletmecileri, seyahat acenteleri ve tur operatörleriyle görüşmeler yaparak, Düzce'nin turistik alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. İkili görüşmeler kapsamında; Güvenli Turizm Sertifika Programı'nın Düzce'de ki uygulama örnekleri ve yürütülen çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.