E-Okul ne zaman kapanıyor? Dönem sonu yaklaşıyor!

E-Okul ne zaman kapanıyor? Dönem sonu yaklaşıyor!
 Editör
Yaz tatiline sayılı günler kala, öğrenciler ve veliler için en merak edilen konuların başında e-Okul'un kapanma tarihi merak ediliyor. e-Okul son not girme günü ne zaman? sorusu da bu nedenle araştırılıyor

2023-2024 eğitim öğretim yılına veda etmeye hazırlanan öğrenciler, karne heyecanı ile birlikte e-Okul üzerinden notlarını takip etmeye devam ediyor. MEB takvimine göre okullar 14 Haziran'da yaz tatiline kapılarını aralayacak. Öğrenciler ve veliler, karnelerini almadan önce not durumlarını e-Okul üzerinden kontrol edebilirler. Peki, e-Okul not girme işlemi ne zaman bitiyor?

E-Okul'da not girişlerinin 12 Haziran 2024 tarihinde sona ermesi ve sistemin 14 Haziran 2024 tarihinde tamamen kapanması bekleniyor.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) takvimine göre 2023-2024 eğitim öğretim yılı 14 Haziran'da sona erecek ve karneler dağıtılacak. Bu tarihe kadar öğretmenler notları sisteme girecek ve devamsızlık bilgilerini güncelleyecekler.

Öğrenciler ve veliler, 14 Haziran'a kadar e-Okul üzerinden notlarını, devamsızlık bilgilerini ve diğer eğitim bilgilerini takip edebilecekler.

Bazı durumlarda öğretmenlerin not girişlerini tamamlaması için ek süre tanınabilir. Bu nedenle, 14 Haziran'dan sonra da e-Okul kontrol edilebilir.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.