EDDİE NEWTON KULU’DAN EVLİYMİŞ

EDDİE NEWTON KULU’DAN EVLİYMİŞ
Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton’un eşinin Kululu olduğu ortaya çıktı

 

 

Kulu Belediyespor Onursal Başkanı, Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver tarafından tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltıda lig sonrası tatilini Kulu’da geçiren Trabzonspor’un teknik direktörü Eddie (Bilal) Newton, yardımcı antrenör Fatih Dinçer ve Kulu Belediyespor yönetimi bir araya geldi.

BİZİ GURURLANDIRDI

Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, “Kendilerinin Trabzonspor'da idareci olması çok hoşumuza gitti. Bu durumdan gurur duyduk. Kulu’ya gelmeniz ve davetimize katılmanız bizleri gururlandırdı, mutlu etti. Hem Kulu Belediyesi hem de Kulu Belediyespor adına teşekkür ediyorum. Yeni sezonda kendilerine başarılar diliyorum” dedi. Yemeğin ardından Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, Teknik Direktör Eddie (Bilal) Newton ve Fatih Dinçer’e Kuran-ı Kerim, seccade, tesbih ve üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu Kulu Belediyespor forması takdim etti. Davete Fatih Dinçer’in babası Cafer Dinçer, Eddie Newton ve Fatih Dinçer'in kayınbabası Cafer Kılıç, Kulu Belediyespor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Özsoy, Yönetim Kurulu Üyesi Güven Kaplan ve Murat Atakan, Kulu Belediyespor Antrenörü Mehmet Adıgüzel ve takım kaptanı Yunus Karayazı katıldı.

KULU’DAN EVLİYMİŞ

İngiliz Müslüman Teknik Direktör Eddie Newton’un Konya'nın Kulu ilçesinden uzun yıllar önce İsveç'e yerleşen Cafer Kılıç'in kızı Zeliha Kılıç ile 2013'te evlendiği yardımcısı Kulu İlçesinden İsveç'te yaşayan Fatih Dinçer’in de bacanağı olduğu öğrenildi. 

eddie-newton-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.