Edirne Belediyesi Edirnespor Başkanı Boyacıoğlu:

Edirne Belediyesi Edirnespor Başkanı Boyacıoğlu:
"Adana ASKİ taraftarını maçta sergilediği üsluptan dolayı kınıyoruz"

EDİRNE (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Edirne Belediyesi Edirnespor'un kulüp başkanı Murat Boyacıoğlu, "Adana ASKİ taraftarını maçta sergilediği üsluptan dolayı kınıyoruz" dedi.

Boyacıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sporun dostluk ve kardeşlik anlamına geldiğini söyledi.

Edirne'ye gelen misafir takımları en iyi şekilde ağırladıklarını anlatan Boyacıoğlu, şunları kaydetti:

"Bugün Adana ASKİ ile deplasmanda karşılaştık. Biz oraya misafir olarak gidiyoruz ancak karşılaştığımız tavır ve taraftarın üslubu doğru bir üslup değil. Maç süresince taraftarımıza, takımımıza ve hocamıza birçok küfür edildi. Maç TRT'den canlı şekilde yayınlandı. Edilen küfürlere herkes şahit oldu. Buna rağmen yetkililer anons konusunda yetersiz kaldı. Adana ASKİ taraftarını maçta sergilediği üsluptan dolayı kınıyoruz. Bir karşılaşmada galip yada mağlup olabilirsiniz ancak karşınızdakiler de sizler gibi insandır. Adana ASKİ'ye misafir olarak gelen takımımıza taraftarları tarafından maçta edilen küfürler hoş bir durum değil. Maçta yenilmiş olabiliriz ancak bizi taraftarların tavrı daha çok üzdü."



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.