Edirne'de hırsızlık şüphelisinin vurularak yakalanması

Edirne'de hırsızlık şüphelisinin vurularak yakalanması
EDİRNE (AA) - Edirne'de hırsızlık olayına karışan Irak uyruklu A.Z. (38) tutuklandı, vurularak yakalanan Suriye uyruklu S. S'nin (28) ise tedavisi devam...

EDİRNE (AA) - Edirne'de hırsızlık olayına karışan Irak uyruklu A.Z. (38) tutuklandı, vurularak yakalanan Suriye uyruklu S. S'nin (28) ise tedavisi devam ediyor.

Merkeze bağlı Yenikadın köyünde bugün hırsızlık ihbarı üzerine Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri bölgede yaptığı çalışmada, A.Z. ve S.S.'yi yakaladı.

Jandarmadaki sorgusunun adından mahkemeye çıkarılan A.Z tutuklandı. S.S.'nin de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesindeki tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Yenikadın köyünde hırsızlık yaptıkları iddia edilen iki şüpheliden biri olay yerinden 500 metre uzakta yakalandı. Uyarılara karşın kaçmaya devam eden diğer şüpheli ise Bulgaristan sınır mesafesi de dikkate alınarak vurulmuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.