Efeler Ligi’ne odaklandı

Efeler Ligi’ne odaklandı
Konya Büyükşehir Belediyespor’un Kulüp Müdürü Malik Külahcı, geçen sezon Efeler Ligi’ni kıl payı kaçırdıklarını ve bu sezon da play-off’ta finale yükselerek şampiyon olmak istediklerini söyledi. Külahcı, bunu başarabilecek bir potansiyele sahip oldukların

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig’de mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor’un Kulüp Müdürü Malik Külahcı, hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini söyledi. Bir önceki sezon Efeler Ligi’nin direğinden döndüklerini ifade eden Külahcı, bu sezon şampiyonluğa inandıklarını belirtti.

‘HERKESİN BİR HEDEFİ VAR’

Zor bir ligde mücadele ettiklerini söyleyen Malik Külahcı, “Ligde zor rakiplerle mücadele ediyoruz. Play-off isteyenin yanı sıra orta sıralardaki takımların bile hedefi var. Bu sezona geçen sezonki gibi play-off hedefiyle başladık. Geçen sezon 3. olduk. Zorlu periyottan geçtik ama şampiyonluğa ulaşamadık. Geçen sezon play-off’u tecrübe ettik diyebiliriz. Bu kez de aynı şekilde finale kadar yükselmek istiyor ve Efeler Ligi’ne yükselmek istiyoruz” dedi.

‘İNANAN OYUNCULARIMIZ VAR’

Malik Külahcı, “Genç oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Arada tecrübeli oyuncular da aldık. Geçen sezon çıkamadığımız play-off’a bu sezon da katılmak istiyor ve bu kez Efeler Ligi’ne yükselmek istiyoruz. Amacı olan çocuklarla yolumuza devam ediyoruz. Şu ana kadar da hedefimize herhangi bir şekilde sapmadık. Sadece Düzce'ye yenildik. Düzce de bu ligin köklü takımlarından birisi. Her sezon play-off'a gidip finallere kalan takımlardan birisi. İyi bir takım. Sonuçta bu bir süreç... İllaki maç kaybedeceğiz ve maç kazanacağız” diye konuştu.

‘RAKİPLERİMİZİ TAKİP EDİYORUZ’

Transfer dönemiyle ilgili olarak katkı yapmayacak oyuncuyu almayacaklarını söyleyen Malik Külahcı, “Transfer sezonu açıldı. Görüştüğümüz oyuncular var ama takıma katkı yapacak oyuncular almak istiyoruz. Laf olsun diye transfer yapmak istemiyoruz. Bu arada rakiplerimizin transferini de takip ediyoruz. Biz çok iyi bir takımız. İnancı olan bir takımız. Şampiyonluk sadece transferle olmuyor. İnanmak lazım, güvenmek lazım” ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.