Eğer ameliyat olmaz ise...

Eğer ameliyat olmaz ise...
Yakalandığı Burger hastalığı nedeniyle sağ ayak bileği ile sol ayak parmakları kesilen Erhan Yaver, 5 bin lira bulup ameliyat olmazsa kollarını hareket ettiremeyecek

Ereğli ilçesinde 7 yıl önce Burger hastalığına yakalanan ve sağ ayak bileği ile sol ayak parmakları kesilen Erhan Yaver (40), kullandığı ağrı kesicilerin yan etkisi nedeniyle kollarını kullanmakta güçlük çekiyor. Yaşadığı hareket kısıtlığının tedavisi olduğunu belirten Yaver, ameliyat için 5 bin lira gerektiğini ifade ederek yardım istedi. Yıllardır sigara içtiği için pişman olduğunu söyleyen ve yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle çalışamadığını belirten Yaver, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.
Ağrılarının çok şiddetli olduğunu anlatan Yaver, “Haftada üç gün bağımlılık etkisi yapan iğneleri vurdurmak zorundayım. Bunun için de Konya’ya gidip geliyorum. Maddi olarak da çok zorlanıyorum. Eşim çalışarak ailemize bakıyor” dedi.
Kollarını da kaybetmek istemediğini dile getiren Yaver, rahatsızlığıyla ilgili Ereğli İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Günay’ı da ziyaret ederek durumu hakkında bilgi verdiğini söyledi.
Acil serviste çalıştığı dönemde Erhan Yaver’e ağır ağrı kesiciler yapıldığını söyleyen Dr. Günay, ilaçların yan etkileri nedeniyle Erhan Yaver’in başta kolları olmak üzere vücudunun bazı kesimlerinde hareket kısıtlılığı yaşandığını ve mutlaka ameliyat olması gerektiğini ifade etti.
Yardımsever insanların yapacağı yardımlar ile Yaver’in hayata tutunacağını söyleyen Günay, zamanında içilen sigaranın damarlarda yaptığı tahribat nedeniyle Yaver’in Burger hastalığına yakalandığını kaydetti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.