Eğitim-Araştırma’da kaliteli hizmet veriliyor

Eğitim-Araştırma’da kaliteli hizmet veriliyor
Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Halit Karaca, İdari İşler ve Mali İşler Müdürü Ahmet Fatih Özyılmaz ve Kamu Hastaneleri Birliği Basın ve İletişim Birimi Sorumlusu Barış Şayir gazetemizi ziyaret ettiler.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Halit Karaca, İdari İşler ve Mali İşler Müdürü Ahmet Fatih Özyılmaz ve Kamu Hastaneleri Birliği Basın ve İletişim Birimi Sorumlusu Barış Şayir gazetemizi ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmenimiz Uğur Özteke ile sohbet ettiler. Sağlık alanında önemli değerlendirmelerin yapıldığı, şehirdeki sağlık sorunlarının konuşulduğu sohbette, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin günlük 10 bin civarında hastaya poliklinik hizmeti verdiğini ifade eden Başhekim Yardımcısı Karaca, “Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hastalarımıza en iyi hizmeti vermek ve beklentileri karşılama adına kendimizi sürekli yeniliyor, eksikleri anında gidererek hizmet kalitemizi her zaman üst seviyede tutmaya çalışıyoruz. Hasta sayısındaki yoğunluğa rağmen hekimlerimizin, personelimizin ve hizmetlilerimizin üstün gayreti neticesinde sorunsuz bir sağlık hizmeti vermekteyiz” dedi.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.