Eğitim Bir-Sen yine yetkili sendika oldu

Eğitim Bir-Sen yine yetkili sendika oldu
Eğitim-Bir-Sen Konya Şubesi 2021 yılı mutabakat sonuçlarına göre tüm sendikalardan daha fazla üye sayısına ulaşarak eğitim-öğretim ve bilim alanında Konya'da yine yetkili sendika oldu.

Eğitim-Bir-Sen Konya Şubesi 2021 yılı mutabakat sonuçlarına göre tüm sendikalardan daha fazla üye sayısına ulaşarak eğitim-öğretim ve bilim alanında Konya'da yine yetkili sendika oldu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer, “İl genelinde bu yıl da yetkiyi alarak geleneği sürdürdük. Eğitim-Bir-Sen’imizin bayrağını zirvede dalgalandırmaya devam ediyoruz. Bu başarıda pay sâhibi olan herkese teşekkür ediyorum. 15 bin 12 üye sayısıyla Konya'da bir kez daha yetkili sendika olmanın gururunu yaşıyoruz. Sadece güvenle verilen yetkinin başarıyla sürdürülebileceği inancıyla yıl boyunca çalışmalarımız sürdürdük. Bu çalışmaların sonucunda da Konya'da yetkili sendika olduk. Şehrimizde gelenek bu yıl da değişmedi. Tüm sendikaların toplamından daha fazla üye sayısına sahip olduk. Bu bizim için çok önemli bir başarı. Bu sonuç, sorumluluğumuzu arttırıyor. Bugünden itibaren daha fazla çalışarak eğitim çalışanlarımızın yasal haklarını korumak ve arttırmak için daha kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Eğitim-Bir-Sen güvenin ve başarının değişmeyen adresi olmuştur. Yeni ufuklardan yeni umutlara koşmaya devam ederken bir kez daha bu vesile ile bu güne kadar üye olmamış tüm eğitim çalışanlarını Eğitim Bir-Sen’e üye olmaya davet ederken, 'Emek, ömür ve gönül verenlere' yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.