Eğitim-İş’te, Yiğit Güven Tazeledi

Eğitim-İş’te, Yiğit Güven Tazeledi
Eğitim-İş Konya Şubesi kuruluşunun 15. yılını kutlarken, 6. genel kurulunu da gerçekleştirdi. Yapılan kongrede, Eğitim-İş Konya Şube Başkanlığına Özgür Ulaş Yiğit yeniden seçilerek güven tazeledi.

Eğitim-İş Konya Şubesi kuruluşunun 15. yılını kutlarken, 6. genel kurulunu da gerçekleştirdi. Yapılan kongrede, Eğitim-İş Konya Şube Başkanlığına Özgür Ulaş Yiğit yeniden seçilerek güven tazeledi. Meram Öğretmenevi bahçesinde yapılan 6. Olağan Genel Kurul’a, Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, yönetim kurulu üyeleri, delegeler, sendika üyeleri, Eğitim-İş Eski Genel Başkanı Veli Demir,  Eğitim-İş Eski Genel Sekreteri Mehmet Altıntop, ilçe temsilcileri, Büro-İş Konya Temsilcisi Mehmet Barlık, CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, Gelecek Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Gürhan Demir ve yönetim kurulu üyeleri, ADD Konya Şubesi yöneticileri,  İvrizliler Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Elibol ve davetliler katıldı.

GENEL KURULA KATILANLARA TEŞEKKÜR

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, “Bir baskı ortamı içindeyiz. Ancak bu bir bahane değildir. Asıl önemlisi çıkıp doğruları söylemek ve mücadele etmektir. Eğitim-İş bunun için vardır. Dimdik ayakta durduk. Sizin gibi inançlı eğitim emekçileriyle yolda yürümekten ve mücadele etmekten onur duyuyorum. Genel kurulumuza katıldığınız için herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Divan Başkanlığını Mehmet Elibol’un yaptığı genel kurulda seçime geçildi. 208 delegenin 121’nin katıldığı seçimde, 121 delegenin oyunu alan Özgür Ulaş Yiğit yeniden Konya Şube Başkanı seçilirken, yönetim kuruluna da Bahattin Ertuğrul, Deniz Filiz Altan, Musa Alcan, Hüseyin Alpasar, Selçuk Akdeniz ve Umut Kara seçildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.