Ekici: Halkımızın Teveccühü Artıyor

Ekici: Halkımızın Teveccühü Artıyor
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ilçe başkanları ile gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında partilerinin Konya’da gerçekleştireceği çalışmalar ve büyük kongre öncesi hedeflerini anlattı.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ilçe başkanları ile gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında partilerinin Konya’da gerçekleştireceği çalışmalar ve büyük kongre öncesi hedeflerini anlattı. İl Binasında gerçekleşen toplantıda konuşan Ekici, Konya İl Başkanlığı olarak 31 ilçesi bulunan ilimizin tamamına yakınında teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, gün geçtikçe Gelecek Partisi’ne olan teveccühün artarak devam ettiğini söyledi.

DAVUTOĞLU KONYA’YA GELECEK

Pandemi sürecinin hemen başında Konya İl Başkanlığı olarak görev aldıklarının altını çizen Ekici, inanılmaz bir süreç yaşadıklarını ve Konya’da teşkilatlanma çalışmalarında sona yaklaştıklarını vurguladı. İlçe Başkanları ile yapılan değerlendirme toplantısında alınan kararların ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da telekonferansla toplantıya katılarak büyük kongre öncesi saha çalışmalarında tüm ilçelerden önemli katkı beklediğini ifade ederek, bu hafta başlatılacak olan üye kampanyasının lansmanı için de Konya’ya geleceğini söyledi. Ekici, 1 Kasım’da yapılacak büyük kongrenin ardından 1 Mayıs 2021 tarihinden itibaren olası bir erken seçime tek başlarına katılmaya hak kazandıklarını da hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.