Ekici: İşçiler memnun değiller

Ekici: İşçiler memnun değiller
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, belediye taşeron işçilerinin toplu sözleşmesi ve zam ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, belediye taşeron işçilerinin toplu sözleşmesi ve zamla ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. Ekici, “1. kademede çalışan işçilerin eline aylık gelir olarak 8.000 TL geçeceğini açıkladılar. Yapılan bu toplu sözleşmede varılan sonuçtan işçilerin büyük çoğunluğu memnun değildir. Çalışanların büyük bir kısmı 1. kademede olup belirlenen rakamda aylık ücret alacaklar. Yalnız belirlenen bu 8.000 TL’lik ücret geçen hafta elektrik ve doğalgaza gelen zamdan önce verilen teklif olup verilen zammın bir kısmı daha şimdiden elektrik ve doğalgaz zamlarına gitmiştir. Öyle anlaşılıyor ki belediye taşeron işçilerimiz yılbaşına kadar alacağı bu ücretle geçmiş altı ayı da arar hale geleceklerdir.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı olarak işçi kardeşlerimizin sıkıntılarını hemşerilerimizle ve kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.