Ekici: Konya hak ettiği hizmeti alamadı

 Ekici: Konya hak ettiği hizmeti alamadı
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Başbakanlık görevinden ayrıldıktan sonra Konya’nın sahipsiz ve yetim kaldığını belirtti.

Konya’nın son 4 yıldır kamu yatırımlarından hak ettiği payı alamadığını belirten Ekici, “Sayın Genel Başkanımızın Başbakanlığı döneminde müjdesi verilen birçok büyük proje ya yarım bırakılmış ya da ağır aksak ilerlemektedir” dedi. Konya tarihinin en büyük yatırımı olan Ahmet Davutoğlu’nun Başbakanlığı döneminde müjdesi verilen Konya Metrosu’nun ilk etabının 2018 yılında, tamamının da 2020 yılında bitirilmesi gerektiğini hatırlatan Ekici, “Genel Başkanımız 2016 yılında başbakanlıktan ayrıldıktan sonra 2019 yılına kadar Konya Metrosu projesinde maalesef hiçbir ilerleme olmamıştır” dedi.

PROJELER TAMAMLANMALI

Konya Halkı’nın mevcut iktidara verdiği büyükşehirler içerisindeki en yüksek oy desteğine karşılık olarak bu projelerin tamamlanması gerektiğini söyleyen Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici sözlerini şöyle tamamladı: “Anlaşılan iktidar partisi tarafından Konyalı’nın oyları ve iradesi hep garanti görülmüş. Konya halkının kayıtsız ve şartsız desteğine rağmen iktidarın Konya yatırımlarına bu kadar duyarsız olması nasıl izah edilebilir? Artık şunu herkes iyi bilsin ki Konyalı hemşehrilerimizin oyu iktidar partisi için garanti değildir. Çünkü Konya’nın öz evladı, Gelecek Partisi’ni kurmuştur ve hemşehrilerinin oyuna, iradesine taliptir. Su bulunmuş, teyemmüm bozulmuştur. Konya’nın derdini Konyalıdan başkası da anlayamaz. Gelecek Partisi ile Konya her hal ve şartta kazanacaktır. Metro projesinde olduğu gibi kazanmaya da başlamıştır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.