Ekiplerimiz araç, gereç ve iş makinalarımızı tamir ediyor

Ekiplerimiz araç, gereç ve iş makinalarımızı tamir ediyor
Seydişehir Belediyesi merkez ve kırsal mahallelerin ihtiyaçlarını karşılamada kullandığı araç, gereç ve iş makinelerini kendi ekipleri tarafından tamir ederek büyük ölçüde tasarruf sağlıyor.

Seydişehir Belediyesi merkez ve kırsal mahallelerin ihtiyaçlarını karşılamada kullandığı araç, gereç ve iş makinelerini kendi ekipleri tarafından tamir ederek büyük ölçüde tasarruf sağlıyor.

Başkan Tutal, büyük iş makinelerinin, hizmet araçlarının yanı sıra her türlü araç, gereç ve makinelerin düzenli bakım ve tamir işlemlerinin ekipler tarafından atölyede gerçekleştirildiğini kaydetti.

Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü araç filosunu, satın aldığı araçlarla güçlendiren ve önemli ölçüde kiralama yerine satın alma yöntemiyle tasarruf eden Seydişehir Belediyesi, kendi araçlarının bakımını da yine kendi atölyesinde tamir ediyor.

1-4-36.jpg

Seydişehir Belediyesi bünyesinde yer alan büyük iş makinelerinin, hizmet araçlarının yanı sıra her türlü araç, gereç ve makinelerin düzenli bakım ve tamir işlemleri, Makine İkmal Bakım ve Onarım Ekibi tarafından belediye şantiyesindeki atölyede gerçekleştiriliyor.

Gece gündüz demeden sahada çalışan iş makineleri düzenli şekilde bakıma alınarak hem kullanım ömrü uzatılıyor hem de makinelerde yaşanan arızalar, atölyedeki imkanlar ile kısa sürede giderilerek filonun sahadaki hizmeti kesintisiz devam ediyor

Belediye araç filosundaki iş makinesi ve diğer araçların düzenli bakımının yapıldığı ve arızaların anında giderildiğini belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Belediyemize ait araç filomuzda bulunan başta iş makineleri olmak üzere kamyon ve binek araçların bakım ve onarımlarını kendi ekiplerimizle yapıyoruz.

1-3-33.jpg

Ekiplerimiz filomuzdaki herhangi bir araç arıza yaptığında atölyemizde soruna hızlı şekilde müdahale edebiliyor. Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’müzde ekiplerimiz tarafından araçlarımızdaki arızalar giderilerek tamir ve onarımdan geçiriliyor. Böylelikle de belediye, daha büyük maliyetlere yol açabilecek gider kalemlerinden kurtulmuş oluyor, ciddi anlamda tasarruf etmiş oluyoruz. Vatandaşlarımızın bize emanet ettiği bütçeyi daha verimli kullanırken bir yandan da hizmetlerin aksamadan devam etmesini sağlıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.