Ekrem Coşkun’dan Konya’daki bu şubelere indirim müjdesi!

Ekrem Coşkun’dan Konya’daki bu şubelere indirim müjdesi!
 Editör
Ekrem Coşkun, Konya’daki belirli şubelerde menü fiyatlarında indirime gidildiğini açıkladı.

Ekrem Coşkun, Konya’daki belirli şubelerde menü fiyatlarında indirime gidildiğini açıkladı.

Ekrem Coşkun, artan yaşam maliyetleri karşısında vatandaşın sofrasına katkı sunmak amacıyla menü fiyatlarında indirime gidildiğini duyurdu. İndirim kararını sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuyla paylaşan Coşkun, kampanyanın tüm şubelerde değil, belirli noktalarda geçerli olacağını özellikle vurguladı.

BU ŞUBELERDE MENÜLERDE İNDİRİM MÜJDESİ

Açıklamaya göre indirimli menü uygulaması; Meram Tıp Fakültesi Hastanesi OPET petrol içindeki şube Eski Garaj Kızılay Hastanesi karşısı Matbaacılar 21. Noter yanı ve Zafer Gedavet Yürüyüş Yolu sonundaki şubelerde hayata geçirildi. Belirlenen bu noktalarda vatandaşlar, daha uygun fiyatlarla yemek yiyebilecek.

EKREM COŞKUN'DAN İNDİRİM!

Kampanya kapsamında sunulacak menüler ve yeni fiyatlar da netleşti. Buna göre; kuru fasulye, pilav, söğüş, sütlaç ve sudan oluşan menü 100 TL’den satışa sunuldu. Tavuk tas kebaplı menü için de aynı şekilde 100 TL fiyat belirlendi. Pilav üstü et kavurma menüsü 125 TLolurken, mercimek çorbası ve et kavurmanın yer aldığı daha geniş içerikli menü ise 220 TL olarak açıklandı.

"UCUZLUK KAMPANYASI DEĞİL İDDİALI BİR KALİTE DURUŞUDUR"

İndirim kararına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ekrem Coşkun, kampanyanın yalnızca fiyat avantajı sunmadığını, aynı zamanda kalite iddiası taşıdığını dile getirdi. Coşkun, “Bu uygulama sadece ucuzluk kampanyası değil, iddialı bir kalite duruşudur. Fiyatları vatandaşımız için aşağı çektik ancak lezzetten, gramajdan ve ürün kalitesinden en küçük bir taviz vermedik. Kullandığımız etler seçme ürünler, gobit ekmeğimiz kendi fırınlarımızdan çıkıyor” ifadelerini kullandı.

"VATANDAŞIN SOFRASINI ÖNCELEDİK"

Türkiye genelinde bu fiyatlara bu kaliteyi sunabilen işletme sayısının çok az olduğunu savunan Coşkun, hedeflerinin ticari kazançtan önce toplumsal sorumluluk olduğunu belirtti. “Biz fiyat rekabetine değil, sorumluluk bilincine inanıyoruz. Kazancımızı değil, vatandaşın sofrasını önceledik” diyen Coşkun, kalite ve uygun fiyatın bir arada olamayacağını düşünenleri de şubelere davet etti.

Ekrem Coşkun, açıklamasının sonunda vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Kaliteyle uygun fiyat bir arada olmaz diyenler, gelsinler ürünlerimizi yerinde tatsın, gramajı ve lezzeti bizzat test etsinler” sözleriyle kampanyaya olan güvenini dile getirdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.