İmamoğlu: Ben "ülkücülük" nedir iyi bilirim!
Her fırsatta Selahattin Demirtaş'a, Osman Kavala'ya özgürlük vadeden Millet İttifakı'nın, Cumhurbaşkanı Adayı Yardımcısı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ülkücülere mesaj vermeye çalıştı.
Bakan Soylu: İktidara gelirlerse Allah korusun ne yapacakları apaçık ortadır!
14 Mayıs seçimleri öncesi HDP bayraklarının sallandığı Van mitinginde "Selo"ya özgürlük" sloganları arasında, eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun zafer işaretleriyle miting yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk turdaki yenilgi sonrası genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gibi ağız değiştirme çabasına girdi.



BEN ÜLKÜCÜLÜK NEDİR İYİ BİLİRİM
Ekrem İmamoğlu, CHP'ye yakınlığıyla bilinen Sözcü TV'de canlı yayına konuk oldu.
İmamoğlu, "Ben ülkücülük nedir bilirim. İyi bilirim. Rahmetli ülkücü bir amcanın yeğeni olarak yetiştim. İlk okuduğum Dede Korkut Destanı'dır. Oğuz Kağan Destanı'dır. Onları okudum yani" ifadelerini kullandı.

Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.