Ekuban reddetti! Amilton tamam dedi!

Ekuban reddetti!  Amilton tamam dedi!
İtalyan gazeteleri Ekuban'ın son kararda Konyaspor'a olumsuz cevap verdiğini yazdı. Konyaspor'da rota Antalyaspor'la yollarını ayıran Amilton'a döndü. Brezilyalı oyuncu prensipte tamam dedi.

Konyaspor'un uzun süredir trasnfer gündeminde olan Calep Ekuban'dan olumsuz yanıt geldi. İlhan Palut'un da istediği Ganalı oyuncu için Konyaspor, Genoa'nın kapısını çalmış ilk görüşmelerde transfer belli bir noktaya geldiğini Başkan Fatih Özgökçen açıklamıştı.

Daha sonra Ekuban'ın kişisel nedenlerle Türkiye'ye dönmek istememesi sonrası transfer sekteye uğramıştı. Son girişimler sonrası transferin gerçekleşme umudu yeniden doğmuş ve Ganalı oyuncunun son kararı beklenmeye başlamıştı. İtalyan basını, Ekuban'ın nihai kararını vererek Konyaspor'un teklifini reddettiğini yazdı. Böylece yeşil-beyazlılar için Ekuban defteri kapanmış oldu.

untitled-1-001.jpg

AMİLTON, KONYASPOR FORMASI GİYMEYE YAKIN

Ekuban'dan olumsuz yanıt alan Konyaspor, Antalyaspor’dan ayrılan Amilton'u gündemine aldı. Amilton'la görüşmesinde ilerleme kaydeden yeşil-beyazlılar Brezilyalı oyuncuyu Konya'ya davet etti. Son anda bir pürüz çıkmazsa Amilton, 2. devrede yeşil-beyazlıların formasını giyecek.

Öte yandan yeşil-beyazlıların alternatif isimleri de gündeminde tuttuğu, stoper transferi için de görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

amilton-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.