"El Morabba3" 5-6 Ekim'de İlk Kez Türkiye'de

"El Morabba3" 5-6 Ekim'de İlk Kez Türkiye'de
Kurulduğu 2009 yılından bu yana Ortadoğu'nun önemli gruplardan biri haline gelen "El Morabba3", Arap bağımsız müzik sahnesini yeniden canlandırmayı amaçlıyor

İSTANBUL (AA) - Ürdünlü grup "El Morabba3", 5- 6 Ekim'de Türkiye'de ilk kez Salon İKSV'de konser verecek.

Konuya ilişki yapılan açıklamaya göre, kurulduğu 2009 yılından bu yana Ortadoğu'nun önemli gruplardan biri haline gelen El Morabba3, Arap bağımsız müzik sahnesini yeniden canlandırmayı amaçlıyor.

Yayınladıkları ilk albümü aynı adlı "El Morabba3"ün ardından Universal Music Mena etiketiyle yayınladıkları ikinci albümü "Taraf Al Khait" ile müzikseverlerin beğenisini kazanan grup, sosyal medya üzerinden İstanbul'daki dinleyicilerine görüntülü mesaj yayınladı.

Mesajda, grubun sözcüsü Muhammad Abdullah, Türkiye'ye ilk kez geleceklerini ve heyecanlı olduklarını ifade etti.

Siyaset, din, yolsuzluk ve adaletsizlik gibi konuları temel alan şarkılarıyla sınırlamalara karşı mücadele vermeye çalışan grubun lideri Abdullah'ın yanı sıra elektro gitarda Eyad Hamam, davul ve perküsyonda Zayd Mseis, trompette ise Basel Naouri yer alıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.