El yazması şarkıya 910 bin dolara alıcı çıktı

El yazması şarkıya 910 bin dolara alıcı çıktı
Efsanevi The Beatles grubu üyesi Paul MCartney'nin el yazması olan ‘Hey Jude’ şarkısı açık artırmada 910 bin dolara alıcı buldu.

Efsanevi The Beatles grubu üyesi Paul MCartney'nin el yazması olan ‘Hey Jude’ şarkısı Julien’s Auctions'ın gerçekleştirdiği açık artırmada 910 bin dolara alıcı buldu. Grubun 1964 yılında ilk Kuzey Amerika turnesinde kullandığı davul setinin The Beatles logolu 'kick'i de 200 bin dolara satıldı. New York'taki grubun dağılmasının 50. yıl dönümü gerekçesiyle Julien’s Auctions tarafından yapılan açık arttırmada The Beatles'la ilgili 250 farklı ürün satıldı. Açık arttırmada grubun birlikteliğinin farklı dönemlerinden her türlü ürün yeni sahiplerini buldu.

Paul MCartney KİMDİR?

Paul McCartney, İngiliz müzik grubu The Beatles'ın dört üyesinden birisi olan İngiliz bas gitarist, söz yazarı/besteci, multi-enstrümantalist, müzik ve film yapımcısı, ve hayvan hakları aktivisti. Beatles' ın üyeleri olarak John Lennon, 'George Harrison ve Ringo Starr ile birlikte ünleri dünyaya yayılmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.