ELDİVEN KİMİN?

ELDİVEN KİMİN?
Birbirinden başarılı üç kaleciye sahip olan Torku Konyaspor’da file bekçileri arasındaki rekabet arttı. Teknik heyet Kaya, Felgueiras ve Serkan arasında tercih yapmakta zorlanırken, yeni sezonda eldivenin kimin olacağı merakla bekleniyor

Seda Erciş ve Mücahit Yaprakcı'nın Haberi

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor’da kaleci rekabeti arttı. İkinci etap kamp çalışmalarını Avusturya’da sürdüren yeşil-beyazlı ekipte kalecilere özel bir çalışma programı hazırlandı. Kaya Tarakçı, Serkan Kırıntılı, Mario Felgueiras gibi deneyimli kalecilere sahip olan temsilcimizde alt yapıda yer alan genç kaleci Ataberk Gürgen de bulunuyor. Yeni sezonda kalede sorun yaşamak istemeyen yeşil-beyazlı ekip, sezon öncesi hazırlık kampında işi sıkı tutuyor. Kaleci antrenörlerin hazırladığı program dâhilinde çalışan kalecilerin hırsı teknik heyeti sevindiriyor.

KAYA GİBİ SAĞLAM

Geçtiğimiz sezona kalede Vid Belec ile başlayan ancak devre arasında yollarını ayıran Torku Konyaspor, daha sonra kaleyi Kaya Tarakçı’ya teslim etmişti. Çıktığı 21 lig maçında kalesinde 19 gol gören tecrübeli file bekçisi, yaptığı kritik kurtarışlar ile birçok maçın kaderine doğrudan etki ederken, taraftarların güvendiği isimlerden biri olmuştu. Yeni sezon da kaleyi kimseye teslim etmek istemeyen 34 yaşındaki kaleci, 3 sezondur yeşil-beyazlı formayı terletiyor.

FELGUEİRAS PATLAMAK İSTİYOR

Torku Konyaspor’un geçtiğimiz sezonun devre arasında Romanya’nın CFR Cluj takımından transfer edilen Mario Felgueiras, geride kalan sezonda sadece 1 maçta forma giyerek beklentilerin altında bir grafik çizdi. Yeşil-beyazlı ekibin, Galatasaray ile oynadığı kupa maçında forma giyen tecrübeli eldiven, kalesinde 4 gol görmüştü. Kaya Tarakçı’nın sergilediği iyi performans sebebiyle yedek kulübesine mahkûm kalan Portekizli kaleci, yeni sezonda patlamak yaparak kaleyi devralmak istiyor.

KOCAMAN’IN GÖZDESİ SERKAN

Yeşil-beyazlıların teknik patronu Aykut Kocaman’ın isteği doğrultusunda transfer edilen Serkan Kırıntılı, yeni sezon için oldukça iddialı. Fenerbahçe’de birlikte çalıştığı Aykut Kocaman’ın güvendiği öğrencilerinden biri olan başarılı file bekçisi, antrenmanlardaki hırsı ve takıma erken adapte olması ile dikkatleri çekiyor. Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor forması ile 33 maça çıkan Serkan Kırıntılı, istikrarlı bir performans sergileyerek Karadeniz temsilcisinin vazgeçilmez eldiveni olmuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.