Elektronik Anahtar Girişimi "Onlock", Hedefinin Üzerine Çıktı

Elektronik Anahtar Girişimi "Onlock", Hedefinin Üzerine Çıktı
Akıllı mobilya kilidi Onlock, Turkcell'in fonlama platformu Arıkovanı'nın mağazasında ön siparişe sunuldu

İSTANBUL (AA) - Turkcell’in fonlama platformu Arıkovanı'nın bir girişiminin daha fonlaması tamamlandı.

Turkcell açıklamasına göre, hedeflediğinin üzerinde fon toplamayı başaran Onlock, elektronik bir anahtar görevi görerek eşyaları uzaktan kilitleyip açabilmeyi sağlıyor ve bu sayede anahtar taşıma derdini ortadan kaldırıyor.

Dolap, çekmece gibi mobilyaların içerisine yerleştirilen ve bluetooth bağlantısı ile eşyaları uzaktan kilitlemeyi sağlayan Onlock, 40 günlük süresinde hedeflediği 140 bin TL'lik desteğin üzerine çıkarak 141 bin 600 TL topladı.

Dileyen kullanıcılar Arıkovanı Mağaza'dan ön sipariş vermeye devam edilebiliyor.

Akıllı mobilya kilidi Onlock’ın mobil uygulaması kullanılarak, anahtar isteğe göre birden fazla kişi ile paylaşılabiliyor. Belirli bir saat aralığında ya da belirlenen günlerde anahtar kullanma yetkisi bir başkasına verilebiliyor.

Uygulama, anahtarın paylaşıldığı ve kilidi kullanmakta olan kişilerin kayıtlarını tutuyor, böylece çekmeceye ya da dolaba kimin eriştiğine kolayca ulaşılabiliyor.Ayrıca bir başkası ile paylaşılan anahtar her kullanıldığında cep telefonuna bildirim göndererek anlık bilgilendirme sağlıyor.

Arıkovanı.com'da hedefinin üzerine çıkmayı başaran Onlock sayesinde ofislerdeki kişisel dolaplar ya da evlerde çocukların ulaşmaması gereken eşyaların konulduğu bölmeler uzaktan kilitlenebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.