Emanet aldığı araçta kurşun yağmuruna tutuldu

Emanet aldığı araçta kurşun yağmuruna tutuldu
Konya’da arkadaşından emanet aldığı araçla seyir halinde olan sürücüye kimliği belirsiz kişiler tarafından silahla ateş edildi. Yaralanan sürücü aracı durdurup boş araziye kendini atarak kurşun yağmurundan korunmaya çalıştı

Merkez Karatay ilçesi Erenler Mahallesi Bafra Sokak üzerine dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda iş yerinden emanet aldığı 42 Y 0734 plakalı otomobil ile seyir halinde olan Eyüp E., Keçeciler Caddesi'nden sokağa giriş yaptığı sırada henüz plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir araçtan açılan ateş sonrası ağır yaralandı. Sürücü Eyüp E., sokak üzerinde aracı bırakarak boş araziye kaçtı. Bu sırada şahıs veya şahıslar tarafından tekrar ateş açılması sonrası sokak üzerinde bulunan araçlara kurşun isabet etti. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

aw094571-03.jpg

SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralı Eyüp E.’ye ilk müdahalesini yaptıktan sonra ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Eyüp E.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis ekipleri Eyüp E.’nin kullandığı araç üzerindeki incelemelerinin ardından olaya karışan şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Öte yandan, olayda yaralanan Eyüp E.’nin, borcunun olduğu kişinin arkadaşları tarafından silahlı saldırıya uğramış olabileceği şeklinde bilgi verdiği öğrenildi. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.