Emekliler bekliyordu, SGK güzel haberi duyurdu: Ödemeler bugün başladı

Emekliler bekliyordu, SGK güzel haberi duyurdu: Ödemeler bugün başladı
Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyeleri bugün ödenmeye başladı. Ödeme takvimi ve diğer detaylar haberimizde...

16 milyon emeklinin yararlanacağı müjdeli haberi SGK duyurdu. Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyeleri bugün ödenmeye başladı.

İHA'dan alınan habere göre; Emeklilerin 3 bin liraya çıkartılan bayram ikramiyesi bugün ödenmeye başladı.

Emeklilere verilecek olan 3 bin liralık bayram ikramiyesi bugün itibarıyla ödenmeye başlandı. Yapılan yüzde 50 artış ile birlikte 3 bin lira olan ikramiyeden yaklaşık 16 milyon emekli yararlanacak. İkramiyelerin ödeme tarihileri de maaş alma takvimine göre belirlendi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan açıklamaya göre 4/a SSK kapsamında gelir ve aylık alanların ödeme günü, 17 ve 18 olanlara 2 Nisan'da, ödeme günü 19, 20, 21 ve 22 olanlara 3 Nisan'da, ödeme günü 23, 24, 25 ve 26 olanlara ise 4 Nisan'da emekli ikramiyeleri yatırılacak.

aw175076-01.jpg

Gelir ve aylıklarını 4/b Bağ-Kur kapsamında alan emeklilerin tamamı 5 Nisan tarihinde ikramiyelerini alacak.

4/c Emekli Sandığı kapsamında ise her ayın 1'i ile 5'i arasında aylık alan emekliler, ödeme günleri 1 ve 2 Nisan olanlara 2 Nisan'da; ödeme günü 3, 4 ve 5 Nisan olanlara ise aylıklarıyla beraber 3 ila 5 Nisan arasında bayram ikramiyeleri yatırılacak.

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.