Emin adımlarla

Emin adımlarla
Sezonun başlamasına kısa süre kala kurulan Selçuklu Belediyespor basketbol takımı, her geçen gün performansını yükseltiyor. Bursaspor maçında olağanüstü bir efor sarf eden mavi-beyazlılar, karşılaşmadan galip gelerek taraftarını mutlu etti

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Belediyespor, her geçen gün artan performansıyla taraftarının yüzünü güldürüyor. Mavi-beyazlılar zaman zaman inişli çıkışlı grafik çizse de, özellikle iç sahadaki maçlarında seyircisinin de desteğiyle rakiplerini mağlup ediyor. En son kendi evinde Bursaspor Durmazlar takımını konuk eden Selçuklu Belediye takımı, kıran kırana geçen maçtan 87-80 galip ayrılmayı başardı.

PİLEPİC GÖZ DOLDURUYOR

Selçuklu Belediyespor’un başarılı oyuncularından Fran Pilepic, Bursaspor maçındaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Başarılı sporcu maç boyunca 36 dakika parkede kalırken özellikle son periyottaki sayılarıyla takımının galibiyetinde büyük rol oynadı.

FIRAT GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Mavi-beyazlı takımın başarılı sporcularından Fırat Töz, Bursa maçının ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte takımlar soyunma odasına giderken, Fırat seyircilerle galibiyeti kutlayıp mutluluk gözyaşlarıyla soyunma odasının yolunu tuttu.

SEYİRCİ DESTEĞİ AĞIR BASTI

Her geçen gün daha da artan basketbol seyircisi, Bursaspor maçında bu sezonun zirvesini yaptı. Futbol maçından çıkan Konyaspor taraftarı, Selçuklu Belediyespor maçında salonu neredeyse tamamen doldurdu. Taraftarlar özellikle son periyotta hakemin kararlarına ıslıkla tepki göstererek takım adına itici bir güç oluşturdu.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.